Postitas Tanel 19:30 25. Dets 2005
Mul on üks char kord ära tapetud kaasmängija poolt. Ei olnud hea tunne, kuid vähemalt tehti seda nii krdi osavalt et ma OG tükk aega ei saanud aru et see ei olnud õnnetus. Hiljem on tapja mängija päris tuntuks saanud oma PK'de poolest , kuid see oli minuteada vist üks esimesi temal.
See täpselt kuidas see juhtus pole vist eriti tähtis, keegi tahab võin rääkida, kuid mäng ise oli juba selline mis ajas tegelased konflikti ja ma ise norisin ka tüli parajalt. Siiski, ei olnud hea tunne.
-----------------------------
Niisiis, saabus esimene soov loo avaldamiseks.
Taust:
Ravenloft, täpsemalt Falkovnia. Steampungilik ajastu, raudteed jne. Neljane seltskond on kõik noored algajad Küünised(Talon), neile kes ei tea siis kohaliku diktaatori ja hirmuvalitseja käsilased ja eliitsõdurid.
Klassideks nõid, ninja, priest ja fighter. Täpsemalt mängusiseselt olid nad hoopis Bioloog/keemik kes armastas seentest ja sootaimedest igasugu jooke kokku keeta, vist oli inimene, naine . Tüüp kes ronis, turnis, liikus vaikselt ja kandis kaasas paari terariista, oli caliban. Priest oli minu tegelane, täpsemalt Eternal Orderi teener, vana mees juba, 50+. Erakordne maniakk, unistas sellest kui nende nö. baasi keldrisse saaks piinakambri ehitada. Olin selle tegelaskuju ehitamisel kasutanud ohtralt materjale Book of Vile Darknessist. Ja viimaks, noor pisike gnoomineiu, snaiper erialalt, oma pika püssiga. Tema oli see kes mind lõpuks tappis, suure suuga ja terava keelega.
Juba alguses oli näha et preester ja snaiper omavahel läbi EI saa. Snaiper suutis ka oma otseseid ülemusi ärritada oma virina ja mölaga ning preester, kui seltskonna vanim liige, sai ülesandeks eemaldada snaipri keel ja see ülemuste kätte toimetada. Selle ülesandega ta enne oma surma siiski lõpule ei jõudnud, kuigi paar korda oli ta päris lähedal. Gnoom sellest ei teadnud.
Pikk jutt lühikeseks, oldi ülesandel kinni püüda maamajast kaks gnoomist leiutajat. Preester ja ninja olid esiukse juures passimas, snaiper eemal künka otsas sama ust katmas. Uksest siseneda ei saand sest seal oli susisev ja tulistav aururobot. Preester üritas oma kaabu ja kepiga piida tagant vehkides aurumasinat laskemoona kulutama panna, samas kui snaiper masinat mäe otsast kõmmutas. Mingil hetkel, saatis snaipri mängija DM'ile kirjakese kus ta ütles et sihib boti asemel preestrit, DM noogutas ja käskis veeretada. Mina kirjakest ei märganud, veeretust ka täpselt ei näinud. Ja mulle kuulutati et sain kuuli selga. Kuna ma olin peaaegu tulejoonel siis alguses eeldasin et snaiper oli lihtsalt 1'e veeretanud ja teinud critical missi.
Mõni aeg hiljem tuli siiski tõde päevavalgele. Mis seals ikka.. hakkasin uut tegelast tegema.
Viimati muutis
Tanel, 2:06 26. Dets 2005, muudetud 2 korda kokku.
Kunagine Galadthon Anuvrael
Death Before Dishonour - Resurrection Before Lunch.