Meie grupi üks viimane surmajuhtum oli selline:
Poolhaldjast druiid, preester, kaks varast (halfling ja pixie) ja haldjast sõdalane proovisid teenida kerget raha, valvates relvalaadungit. Laadung pidi minema ühel galeeril umb 300 miili kaugusele mingisse sõjakoldesse (millest me siiamaani sõnagi kuulnud ei olnud). Juhtus aga, et keegi himustas veel neid relvi ja saatis 3 valget draakonit (miskid young adult vanuses tegelased) neid meie käest hankima. Combati käik nägi välja järgmine:
Druiid (st. mina) nägi draakoneid kõige esimesena ja kutsus välja greater air elementali. (Omasin ka feati Quiken spell, ning manasin Lightnig Stormi lähima draakoni vastu).
Järgmisena ründasid draakonid: Rünnaku tulemuseks oli 60% kaotus elavjõus meie poolel (kui minu char välja jätta oli kõiki teisi vallanud kohutav hirm (dragon fear) ja halfling rogue oli all trümmis peidus) Druiid sai hoobilt 3 draakonilt 40 dämmi.
Raund 2
Druiid kutsus välja järgmise air elementali ning püüdis liikuda kusagile varju, samal ajal kontsentreerudes piisavalt palju et järgmine pikselöök anda. Ei vedanud välja
Draakonitest olid selleks ajaks üks hõivatud esimese elementaliga nii ründasid mind ainult kaks loomakest. Tulemus 24 dämmi ja HP -3.
Samal ajal hõudis välja ka meie halfling, kes kasutas oma raundi selleks
et valada mulle kurku üks cure moderate wounds potion. HP 12
Raund 3
Teine elemental jõudis kohale, ja druiid saatis ühe pikselaegu veel kolmanda draakoni pihta ning proovis kiiresti varjuda, kuid libises jäätunud laevateki peal ja kukkus.
Kaks draakonit olid seleks ajaks hõivatud aga kolmas tegi minu ja varga pihta veel ühe breath attacki. Põmm, druiid tagasi HP - 4.
Vargal olid selleks hetkeks kõik potionid otsas ja ta üritas mind alla tirida.
Ta jõudis trepi ülemise osani.
Raund 4
Druiid oli teadvuseta, ülejäänud seltskond rohkem või vähem hirmust kanged.
Kaks draakonit said tõsiselt kere peale, ning nende tähelepanu oli tõsiselt hõivatud. Aga kolmas ründas uuesti ainsaid liikuvaid objekte (st. mind ja varast).Breath attack
Varas vaatas: aargh....draakon juba puhub, ning varjas ennast esimese kättejuhtunud asjaga (st. MINUGA
).
Reflexi polnud võimalik mul võtta. 17 dämmi sirgelt sisse. Druiidist oli saanud frozen delight.
Igastahes, mu elluäratamine läks maksma 10000 gp väärtuses juveele. Ning vargal vedas et ma ei teadnud midagi sellest, kuidas ma surma sain.
Teadjatele küsimus: Kui palju AC annab inimkilbi kasutamine?