...
Läheneb siis kodanik Uuk sellisel raskepärasel, veidi harkisjalu kõnnakul, aegalaselt-aeglaselt oma tugitooli suunas.
"Ei, ei, ma ei ole püksi s..tunud. Kõnnak on selline lihtsalt selle munakaitse pärast. On teine malmist ja vanainimesele harjumatu. Aga. Te ainult proovige mulle jalaga munadesse virutada. Varbaluud raudselt lähevad," kõndimine näib teda väsitavat.
"Alatu!? No ma ei ütleks. Pigem, et ootamatu ja... neetult raske. Parem karta kui kahetseda," seletab ta kõrval asuvast nõlvast käkatskaela allasööstvat larparit märgates. Erilise tähelepanu ja teatava elevusega selle varbaid silmitsedes.
Oodanud veidi, et kas juhtub ka midagi, lööb pettunult käega ja seab end istuma. Nurgas kasvavast nõgeste tihnikust kostub hammaste kiristamist ja ähkimist.
"Dzhiisus! Jälle üks. Sindrima narkarid..." poriseb vanaldane mees tugitoolis rahulolematult. Õngitsenud taskust piibu, avab ta heakskiitvalt noogutades karbikese kirjaga "Triumf". Täidab piibu, läidab ja asub õndsal näol popsima.
"Kuule, Sina seal! Ma tean, et sa seal nõgestes kükitad ja sa tead, et ma tean," pöördub ta peaaegu, et paluvalt nõgeste poole.
"Roni sealt välja. Nii lihtsalt ei ole sünnis." Kuuldes puhmastest kostuvat orgastilist ohet vangutab süngel ilmel pead.
Nõlvalt kostub korraks röökimist.
"Ei, ärme nüüd alla jookse. Ma sain laksu juba siit alla v a a d a t e s kätte. Ehk homme..." seletab üks hääl.
"Ja-jah, mul tuli enne juba karjumisega ära" lisab teine.
"Haa, te keegi ei näinud mind" kostub nõgestest võidukas hääleke. Nõlval jääb vaikseks
"Kuram, ei näinud jah... Mina ka ei näinud midagi... Uskumatu! Ma sain praegu teise laksu veel... Kuule, katsu mul kaenla alt, sealt on päris higine... O n j a h , mul on ka... Nagu päris... " seletavad hääled nõlval läbisegi.
...
PS. Ma siiralt loodan, et keegi seda nüüd isiklikult ja südamesse ei võta. Vanaldasel ja paadunud D&D-sõltlasel hakkavad kujutluspildid ka foorumites suheldes jooksma. Need ei ole tõsiselt mõeldud. Samamoodi ei ole kellegile keelatud näituseks kas minu enda või D&D arvel tehtavad torked/vihjed/naljad/misiganes. Minu jaoks oli asjaolu, et seda kõike siin nii kole tõsiselt võeti üllatav. Päriselt ka. Ma siin mineva nädal juhtusin larbi-inimestega kokku ja kuulsin, et osad olla lausa kurjad. Iseenda ja oma tegevuste kohapealt ei pruugiks nii kole õrnakesed olla.
Muidugi võiks ju edastada ka teksti, milline koosneb ainult valitud viisakusvormelitest ja lauskiitmisest. Aga inimeste olemus ja seisukohad ei väljendu ainult niisugusel teel ja moel. Et kui te siin ise kohe tulest ja õlist ja munadest rääkima kukkute ja seda kole-pidulik-surmtõsiselt eks siis... lähebki vaaritamiseks
Ma muide ei põlasta larpimist, minu arvates on ta hiigla naljakas lihtsalt. Aga mu sõbrad-tuttavad kipuvadki olema veidi imelikud või veidrad. Jamissiis, nad meeldivad mulle sellistena ja ilma nendeta oleks tüütu ja igav ja kole olla.
Marati postitus, see viimane, on ju väga täpne.
Veidike rohkem sallivust ja natuke madalamat valuläve soovides
Teie Penskar
Pucca ja Garu on absoluutsed lemmikud.