Postitas uuk 15:37 25. Mär 2004
Ei, mis siin ikka, mulle see teema püstitus siin hirmsasti meeldib. Selle hõrk vaimsus on äärmiselt ligitõmbav. Ma nagu jätkaks ikkagi. Ja jätkaks teemat laiendades ja lisades sellele sügavust ja mõõdet...
Vaadake, ma nimelt tahan alustada sado-maso mängudega. Mis ma selleks tegema pean? Ma pole ennem neid mänge mänginud. Kust ja millega ma alustama peaks? Kas piits on ilmtingimata vajalik? Milline see olema peaks? Kust ma selle saan? Äkki on kuskil olemas mingi piitsalaenutus? Kas siin on kogenud tegijaid, kes jagaksid algajale nõuandeid ja näitaksid näpuga? Kas ma saan õigesti aru, et kord saab ka minust tegija (pärast seda kui ma alguse kuidagimoodi üle elan)? Mis asi on lateks ja kust ma seda saan ja mis ma sellega siis tegema pean? Ahh?
Andke mulle mingid lingid sissejuhatuseks - ma ise ei oska ühtegi sobivat sõna otsingumootoritesse sisestada (no ei tule pähe lihtsalt). Ja et ei oleks miskiseid pikke tekste - ma ei oska, ei saa, ei taha ja ei viitsi neid lugeda, pikk tekst on täiesti mõttetu. Neli-viis rida maksimaalseslt, eks ja soovitavalt lühilausetega ning ilma võõraste väljenditeta.
Põhimõtteliselt osutan ma teile siin ilge teene, et ma üldse midagi küsin ja millegi vastu huvi tunnen. Nüüd olen ma teie päeva sellega päästnud (andes sellele oma küsimustega mõtte ja sisu mis sellest tavaliselt puudub) ja rahulolu valdab mu meeli.
Ja siis ma tahaks teilt veel küsida, et kui loll võib üks inimene olla? Kas sellel on mingid piirid ka?
Ärge ignoreerige mind, vastake parem.
Pucca ja Garu on absoluutsed lemmikud.