Postitas Tindome 17:45 8. Juun 2010
Olustikuline rollimäng
„ARDA TÄHTEDE ALL“
toimub 31. juulil
Nõva puhkealal mererannas,
päikeseloojangust päikesetõusuni.
Taust, rahvaste ja olustiku kirjeldus:
Registreerumiseks saatke e-kiri aadressil beleriandi.lood(at)gmail.com koos oma nime, vanuse ja rollikirjeldusega, soovitavalt enne 1. juulit.
Rollid palume seekord teha ise. Lugege läbi taust, haldjate ja päkapikkude kirjeldused, valige kes te tahate olla ja kirjutage selle põhjal roll. Väga oodatud on grupid, kuid ka üksiktulijaid ei aeta minema. Meie ühendame rollid Tolkieni maailmaga ja vajadusel korrigeerime.
Osalejate piirarv on 40.
Osalustasu 150.-
palume kanda üle MTÜ Keskmaa Ordu arvele 221025066853 (Swedbank)
1. juuliks.
Alates 1. juulist on osalustasu 250.-
(Ja kui keegi eriti hiline ärkaja otsustab alles peale 12. juulit, et ta tahab tulla meie mängule, on osalustasu kosmiline 1000.-, sest korraldajad on ka inimesed ja viimasel minutil rolle mugandada ei ole eriti äge.)
Registreerumise kinnitame siis ja ainult siis, kui on kantud üle osalustasu ja meile on saadetud ka roll, vältimaks mängijaid, kes küll registreeruvad, aga ei maksa või viimase minutini endale rolli teha ei viitsi ja mängukorraldajaid seega nigelasse olukorda panevad!
Meil on teile ka üks suur palve: registreerige end ainult siis, kui te tõesti tunnete, et just see mäng on see, kuhu te tahate tulla, andes endale ühtlasi aru, millisele üritusele sattute.
Meile meeldiks näha oma mängul just neid, kes seal tõepoolest tahavad olla ja mitte neid, kel lihtsalt ei tulnud midagi paremat pähe, mida teha. Kuna viimased võtavad ju täitsa ilmaasjata esimestelt kohad ära!
Näitena mõned väga head põhjused mängule tulemiseks:
* Oo, veeta üks öö tõelisel Tolkieni Keskmaal on minu ammune unistus!
* Ilma lõputute intriigide ja kaklusteta rollimängulised peod ja muidu rahulikud olemised on minu meelest üks suurepärane ja alakasutatud rollimängimise viis. On roll, saab sisse elada, on hea õhkkond – väga lahe kontseptsioon!
* Mulle kohutavalt meeldivad Inwe ja Tindome mängud ja/või isikud ning ma tahan minna nende üritusele ja neid kõigest hingest toetada!
* Päkapikud! Viimase peal! Mina! : Haldjad! Viimase peal! Mina!
* Huvitav on ju!
Näitena mõned suisa valed põhjused mängule tulemiseks (elik kui see oleks sinu motivatsioon, ära palun registreeru):
* Fäntäsimäng! Seal saab mõnusasti mõõgelda ja kakelda ja metsas luurata! Midagi minu jaoks!
* Noh, kui seal mõõklemist jms ei ole, siis rahulikult tule ääres istuda ja sõpradega poliitikast, aiavooliku hinnast ja Asterixi koomiksist vestelda võiks ju küll. Ega see rollimänguvärk ümberringi mind ei sega. Huvitav, kui palju õlut kaasa peaks võtma?
* Läheks ja käiks õige mängujuhtidele nimelt pinda. Mis nad siis teevad nii mõttetuid üritusi!
Näitena mõned ebapiisavad põhjused mängule tulekuks (kui sinu põhjused on sedalaadi, mõtle asi veel väga hoolega läbi ja otsusta, kas sa tahad ikka tõesti ainult selle nimel maailma selgeks õppida, kostüümi meisterdada jms)
* Mul on äge ning suht sobilik varustus/ilus kleit – ja seda oleks nii tore demonstreerida.
* Äkki juhtub midagi põnevat, millest ei tahaks ilma jääda
* Saab sõpru üle vaadata
* Tahan näha, kuidas neil see asi välja kukub
* Sõrmuste isanda film oli ikkagi suht eepiline kohati
* Ma olen Keskmaa Ordu liige, sellele mängule minna on minu moraalne kohus!
Kohtumiseni Keskmaal!
Teie
korraldajad
Tindome ja Inwe
Küsimused, tervitused ja toetusavaldused on oodatud beleriandi.lood(at)gmail.com või siiasamma teemasse.
Kui mitte teha kirega, miks siis üldse teha?!